Rabu, Januari 25, 2012

Selamat Tahun Baru 2012




Assalamualaikum & Good day

Lilin panas mentari pun panas
Lelah berpeluh sambil berkipas
Selamat tinggal 2011
Ahlan wasahlan 2012

Rasanya sempat lagi untuk ucap Happy New Year kepada semua yg membaca blog sy ni. Alhamdulillah kita semua maseh berkesempatan untuk melangkah ke tahun 2012 (dah sebulan pun berlalu)

2011...hmmm how to conclude ek? in a word : THRILLING

kemuncak perjalanan 2011 seperti semua pun dah maklum mestilah hari pernikahan sy yg telah selamat berlangsung pd 27 Nov 2011 bersamaan 1 Muharram 1433H (tahun baru jugak)




Since then, hidup bagai berubah 360 darjah. Banyak yg perlu disesuaikan dengan komitmen kerja, my family, her family, friends...guane2 pun saya bersyukur dan gembira.

2012 bermula dengan kesibukan, sistem baru di pejabat membuatkan hidup sedikit di luar batasan normal. Adatla, benda baru...takes time untuk semua faham, adapt dan eventually appreciate it. Saya percaya management has good reason to introduce myPASSPORT.

Lepasni akan pindah rumah sendiri with my wife, no more weekend couple :) kalau ada rezeki maybe akan buat home warming tho bukan rumah baru pun, rumah sewa je but saje la nak raikan kawan2 especially yg x sempat hadiri majlis nikah kami haritu tp hadiah tetap tak lupa bagi...penuh 1 office, thank a bunch sekali lagi ye.

Okaylah..better stop, esok nak keje.

Cuba nak jadi insan yg baek thiz yr onwards, perbanyak kongsi ilmu dan amalan mulia.

ByeZZ
Catat Ulasan