Jumaat, Mac 04, 2016

Produk Review: Serious Mass weight gainer

Malam ni aku nak story personal experience dalam usaha menaikkan berat badan.
Untuk kurus memang payah but ada banyak cara dan tips yang orang kongsi. Bagaimanapun untuk tambah berat badan ramai fikir ianya simple...makan jela confirm gemuk.
Ramai bagi tips like makan time malam. Makan banyak. Well to some one it may not be that simple.
Aku ada metabolisme rate yg cukup tinggi. Makanan cepat hadam. So makan pun xde effect pd berat badan.
Berat badan aku tak pernah lebih 50kg. Normali around 45 to 47kg je. Tinggi 171cm so i am considered underweight.
Pernah try appeton weight gain tp tak berhasil. Kevin al zahri kata makan alone takkan menjadi. Seperti nk kurus...nk gain weight pun perlu pada senaman. Because it helps to generate body tissue even faster. Tapi malasnya la nk bersenam particularly weight lifting.
Plus bukan nk jadi sado pun cuma nak dapatkan berat badan ideal je.
At the moment aku consume Serious Mass. Cokelat powder yang super rich with calory, protein and carb. Memula aku sceptical gak. Sumhow lepas nk abis sepek ni aku rs result dia positiv. Now i am at 48kg. Itupun aku tak minum seperti saranan sebab tak larat minum susu cokelat sokmo2 and malas nak blend.
Taste wise sedap. Rasa macam susu cokelat marigold tu je. Cuma kena blend bcoz kalau shake je takkan larut sepenuhnya. 2 big scoop tau in 8ml air..
Just bought my second bag. Will continue drink it n will update the result timely.
Hopefuli tak jadi gemuk sudahla hahaha
Update 7 mac 49.2kg
Catat Ulasan